Yritys PK-hoitola ja minä

Olen Päivi Kuusniemi. 
Koulutukseltani olen laboratoriohoitaja, koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja personal trainer.
Työurani aloitin yksityisessä laboratoriossa, siirtyen Terveyden ja Hyvinvoinnin laitokselle mikrobiologian osastolle.Lähdin kuitenkin pian myynnin ja markkinoinnin pariin. Toimin pitkään laboratoriotarvikkeiden, tutkimukseen ja tieteeseen tarkoitettujen tuotteiden parissa kotimaassa ja pohjoismaissa.Tämän jälkeen olin kliinisissä lääke-ja terveystuotetutkimuksissa valtakunnallisena projektikoordinaattorina.

Olen urheillut aina, hyvin monipuolisesti. Hiihtänyt, juossut, uinut, pelannut pesäpalloa seuratasolla jne. Jalkapalloa pelasin mestaruussarjassa, samalla valmensin pikkutyttöjä ja tein valmentajatutkinnon. Jalkapallo ja valmennus jäivät siirtyessäni matkustelemaan työni takia.

Mukaan tulivat muut pallopelit ja maratonit.

Kaudella 2015 sain olla amerikkalaisen jalkapallon naisten maajoukkueen mukana EM-kisaprojektissa kehonhuollon tehtävissä.
Kausi huipentui elokuussa Espanjan Granadassa voitettuun Euroopan mestaruuteen.

Oman hoitolan avaaminen oli hyvin luonnollinen siirtymä, jossa voin hyödyntää kaikkea oppimaani ja kokemaani. Haluaisinkin siirtää kaiken osaamiseni sinun hyvinvointisi edistämiseksi niin arkeen, terveysliikuntaan kuin urheiluunkin.