LPG-hoidot

LPG-terapia on kehitetty Ranskassa 1986 alunperin palovamma-arpien hoitoon. Myöhemmin patentoitua menetelmää on laajennettu hoitamaan muitakin vaivoja ja ongelma-alueita sekä ennaltaehkäisemään niiden syntyä. Hoitomuoto muokkaa kudoksia alipaineen ja motorisoitujen rullien avulla. Hoidoissa käytetään erillistä hoitoon tarkoitettua hoitopukua. Vuonna 2000 FDA (USA Food and Drug Administration) on hyväksynyt laitteen lääkinnälliseksi hoitolaitteeksi. Hoidoista ja niiden vaikutuksista on tehty toista sataa kliinistä tutkimusta. Hoitojen etuna on lyhyet, mutta hyvin tehokkaat hoitoajat, useimmiten eri pituisina sarjahoitoina, joista on helppo siirtyä tarvittaessa ylläpitäviin hoitoihin. Hoitohuoneessa on päivänvalolamput, jotka auttavat hoidon tarpeen ja suunnan arvioinnissa, varsinkin vartalon muokkaushoidoissa. Hoidot tuntuvat miellyttäviltä rentouttaen samalla. Hoidon tavoitteet ja toteutus sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

LPG-urheiluterapia

Nopeuttaa palautumista, poistaen laktaattia (”maitohappoa”).Valmistaa lihaksia suoritukseen rentouttaen jännittyneitä lihaksia ja aktivoiden hermostoa. Lisää tehoja 7,76%:lla ja maksimivoimaa 5,44%:lla (tutkimus tehty huippujalkapalloilijoilla, kun mitattiin motorista suorituskykyä).

LPG-kudosterapia

Vähentää nivelten jäykkyyttä. Voidaan hoitaa mm.bursiittivaivoja, plantaarifaskiittia (jalkapohjan jännekalvon tulehdus). Toimii plastiikakirurgisten ja ortopedisten leikkausten jälkihoitona. Erilaiset turvotustilat ja fibromyalgiakivut helpottuvat. Nopeuttaa vammoista paranemista, esim. takareisivammat, penikkatauti, akillesjännevammat. Voidaan hoitaa myös vanhoja vammoja avaten ”vanhaa” arpikudosta, jolloin vetolujuus, liikkuvuus ja elastisuus paranee ja vamman, ainakin saman, uusintariski pienenee.

LPG-kauneusterapia

Aktivoi beeta-reseptoreita luovuttamaan rasvaa, jolloin lipolyysi vilkastuu 70%:lla. Tasoittaa selluliittia, muokkaa ja kiinteyttää vartaloa, poistaen samalla kuollutta ihosolukkoa. Voidaan hoitaa löysää ihoa, on sitä sitten jäänyt laihdutuksen, raskauden jäljiltä tai tullut ikääntymisen myötä. Aktivoi elastiinin ja kollageenin tuotantoa, lisäten myös hyaluronihapon tuotantoa. Rentouttaa kasvojen lihaksia liftaten niitä ja samalla vähentää purentaongelmia.